Ανεπιθύμητοι οι φασίστες και το συνέδριό τους στο ξενοδοχείο Novotel

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016


Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στις 26 και 27 Μαρτίου διοργανώνει συνέδριο μίσους στο ξενοδοχείο Novotel. Η εργοδοσία του ξενοδοχείου δέχτηκε την διεξαγωγή του συνεδρίου προσφέροντας χώρο έκφρασης για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο και το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής κηρύσσουν ανεπιθύμητους τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση: 
«Πληροφορηθήκαμε ότι το διήμερο 26 - 27 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Novotel" συνέδριο των νεοναζί - δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται γι' αυτούς που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ευθύνονται για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, νεολαίους, συνδικαλιστές και μέλη κομμάτων, αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων.
Αυτούς τους φασίστες, που δεν τους έχουν δεχτεί πολλά ξενοδοχεία, τους δέχτηκε η εργοδοσία του ξενοδοχείου "Novotel" προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συνέδριό τους.
Οι υμνητές του Χίτλερ, των στρατοπέδων εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας, του φασισμού και της χούντας, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά του μεγάλου κεφαλαίου, αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος και ξερνούν μισαλλοδοξία στην κοινωνία, ΔΕΝ πρέπει να έχουν θέση ΠΟΥΘΕΝΑ και είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ απ' τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και του κλάδου.
Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει».