ΤΡΙΦΑΣΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΙΚΟ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το Τριφασικό είναι ένα από τα πολλά μαγαζιά που "πουλάνε" ένα δήθεν εναλλακτικό χαρακτήρα  ενώ στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις υπόλοιπες γαλέρες που λειτουργούν στο κλάδο . Το καλοφτιαγμένο περιτύλιγμα της λαϊκής κουλτούρας με ολίγη από προοδευτική τσαχπινιά δεν είναι τίποτε άλλο από μια στρατηγική προώθησης και προσέλκυσης ενός κόσμου που επιλέγει αυτούς τους χώρους για να διασκεδάσει . Η συνταγή  εκμετάλλευσης της εργατικής δύναμης  στο Τριφασικό περιέχει τα γνωστά συστατικά επιτυχίας που εξασφαλίζουν μεγάλα κέρδη για τα αφεντικά , δηλαδή ακραία εντατικοποίηση , πολυαπασχόληση , μεροκάματα πείνας , αδήλωτη εργασία , απλήρωτες υπερωρίες , απλήρωτα επιδόματα   και πάνω από όλα εργοδοτική τρομοκρατία που έφτασε μέχρι και στη βία εναντίον συναδέλφων .

Η ανακοίνωση του Σωματείου Σερβιτόρων Μαγείρων περιγράφει ακριβώς τα γεγονότα και τις συνθήκες εργασίας στο συγκεκριμένο μαγαζί ΕΔΩ 

Η ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό δηλώνει τη συμπαράσταση της στον αγώνα και στις δίκαιες διεκδικήσεις της συναδέλφου . Δεν θα αφήσουμε σε ησυχία κανένα αφεντικό , δε θα σταματήσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συναδέλφων που βιώνουν τον απόλυτο εργασιακό Μεσαίωνα . 

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ